1% voor het goede doel!

1 procent, 1 procentclub, goede doel, goede doelen, charity, social giving

In de wereld van internet zijn er voortdurend ontwikkelingen die ons leven makkelijker maken. Tools die op internet worden aangeboden geven ons deze mogelijkheid en ik gebruik hiervoor graag de term “Empowerment”. Een prachtige ontwikkeling is het platform van de 1 procentclub. Een platform die vele functionaliteiten kent waardoor het breed inzetbaar is. En wat mij betreft de standaard mag worden in goede doelen land. De functies die het platform biedt zijn onder andere:

1. overzicht van goede doelen: vraag en aanbod van goede doelen samenkomen,

2. mogelijkheid om persoonlijk direct te doneren en je vrienden te attenderen

3. project als bedrijf adopteren en klanten, fans en vrienden uitnodigen

4. projecten in je eigen domein (website, blog, social media omgeving) publiceren

5. Moderne transparantie en empowerment: nieuwe projecten aandragen, informatie toevoegen aan bestaande projecten, direct contact opnemen met de eigenaar van het project, zien wie er nog meer doneren, vrienden informeren, reacties ontvangen.

Kortom een prachtig social media platform helemaal gericht op de realisatie van de millenium doelstellingen. Anna Chojnacka is initiatiefneemster van deze stichting en ik wil haar natuurlijk een warm hart toedragen! Daarom ben ik op zoek gegaan naar een relevante vorm van samenwerking!

Vanuit mijn activiteiten als vakvrouw heb ik gekozen voor dit project. Ik steun het project in tijd en middelen en betrek mijn netwerk op ludieke wijze om het project te kunnen laten realiseren Bekijk hier de pfd met project details! Moving the Goalposts Kilifi

Doe je ook mee?

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie