Auteur

Visie op internetstrategie

Met mijn passie voor internet, digitale marketing en communicatie en een masters in de Marketing kreeg ik na enkele jaren consultancy zin om mijn visie op het vakgebied te geven. In de vorm van een eigen boek, blogposts en presentaties omdat mijn doelgroep – executives, bestuurders, ondernemers – vaak weinig tijd hebben om de digitale ontwikkelingen te verkennen maar er wel beslissingen over moeten nemen. Een boek waarin ik mijn visie op de digitale trends kon schetsen binnen een strategisch kader.

Waardecreatie

Een strategisch kader dat bestuurders inzicht geeft in de investeringwaarde voor vernieuwing. Om strategische keuzes makkelijker te maken en managers te helpen in de waardecreatie van hun organisatie. En natuurlijk om zelf strategisch interessante opdrachten te werven en een belangrijke bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkelingen van bedrijven.

Van inzicht naar implementatie

Met het boek De Digitale Dialoog wil ik mijn bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het marketingvak, de duurzame toepassing in sociaal maatschappelijke context en aan de economische waardecreatie voor bedrijven. Het boek biedt de lezer in één overzicht de strategische context van de dialoog, de interactieve communicatie toepassingen en een zeven stappenplan voor de implementatie. Deze drie delen zijn van toepassing voor verschillende doelgroepen die met elkaar verbonden zijn door meer dan vijftig inspirerende dialoogcases. Cases van vrouwen voor vrouwen omdat het vaak vrouwen in marketing en communicatie zijn die de interactieve marketingstrategien mogen realiseren.

Boek bestellen

De Digitale Dialoog kost € 24,95 en bij de afname vanaf 25 exemplaren verzorg ik een persoonlijke introductie en een toelichting in interactieve presentatie vorm voor uw organisatie. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden, voorzien van factuur, die binnen 30 dagen voldaan dient te worden.

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie