Besturen & Commissaris

Bestuurder in VMC

Stichting Vrouwen in Marketing en Communicatie – VMC – is een netwerk van professionals die zich verbinden op inhoud, passie en plezier. Deze waarden vormen de pijlers van alle activiteiten die op vrijwillige basis ondernomen worden. Als zelfstandig professional zit in het bestuur en ben ik verantwoordelijk voor innovatie en partnership management. In de praktijk houd ik mij bezig met vernieuwing van het vakgebied door het toepassen van nieuwe mogelijkheden en commerciële samenwerkingen initiëren waarmee het netwerk de financiële middelen verkrijgt om de innovaties te bekostigen. Sinds 2007 zet ik mijn kennis en ervaring in om het netwerk te besturen en onderneem ik voor het netwerk om waardecreatie voor leden te realiseren. We verrijken professionals in marketing en communicatie met innovatieve marketing en communicatiemiddelen, interactieve community tools en vakinhoudelijke co-creaties.  Met VMC lever ik een actieve bijdrage aan de verbetering van zichtbaarheid van vakvrouwen.

Commissaris

Het is een lang gekoesterde wens dit nog niet in vervulling is gegaan. Ik zou het heel erg leuk vinden om met mijn kennis, ervaring en netwerk in aanmerking te komen voor een commissarisfunctie in de regio groot Amsterdam. Ik zie mijzelf als een manager van de nieuwe generatie die in de komende 20 jaar actief meewerkt aan de verdere professionalisering en economische groei van Nederland. Is er ruimte voor vers talent? Laat het mij weten!

CRAVE Amsterdam founder & Partner CRAVE Company

Als zelfstandig professional werk ik als interim management consultant en onderneem ik ook zelf. Als online retailer heb ik in 2010 de CRAVE Amsterdam community opgericht en is het boek met 160 onderneemsters gelanceerd. In 2012 verschijnt hiervan de tweede editie. Neem contact met mij op voor informatie over deelname aan dit unieke cross media concept. CRAVE is een internationaal concept, een wereldwijd netwerk en een crossmediale PR en marketing machine voor vrouwelijke ondernemers.

 

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie