Review

Als gepassioneerde internet professional voer ik sinds 2005 werkzaamheden uit op zelfstandige basis. Met ondernemerschap als lifestyle heb ik mezelf ontwikkeld tot een resultaatgerichte managing consultant. iCEO staat voor interim, maar ook voor innovatie, interactie en natuurlijk inspiratie. Ik schrijf op deze blog, maar ik werk ook mee aan boeken, zoals Review!

Beoordelingen – wat anderen er van vinden – is een populaire en betrouwbare wijze waarop consumenten tot aankoopbeslissingen overgaan. Online reviews vormen een belangrijk onderdeel van social media. Het maakt bevindingen van mensen transparant en is een belangrijke aanvulling op de presentaties van producten en diensten van merken.

Ik schreef mee aan Review! – het boek van Henk & Klaas Kroezen – oprichters van marktonderzoeksbureau WUA – Uitgeverij Lenthe Publishers , ISBN: 978 90 75458 51 0, prijs: 32,50 euro.

Review! gaat over mond-tot-mond reclame. In enkele hoofdstukken leert de lezer alles over de functie van recensies van klanten en hoe deze effectief in te zetten zijn voor de eigen onderneming. De taaiere kost wordt opgeleukt met kleurrijke casestudies van Nederlandse bedrijven die recensies van klanten ieder op hun eigen wijze inzetten. Het fenomeen reviews wordt door de schrijvers uitgebreid gepresenteerd via een methode die je vaak terugziet bij studieboeken. Effectief en gemakkelijk.

 

 

 

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie