BranchOut Sociale Reputatie Integratie


BranchOut

Wanneer ik een invitatie ontvang om mij ergens te registreren ben ik altijd verrast en nieuwsgierig. Vaak parkeer ik deze verzoeken even omdat de ervaring leert dat het toch altijd langer duurt dan wordt gezegd. Zo ook met BranchOut. Geweldig en slim, efficient en relevant, wil je weten waarom?

Professional Presence

Met BranchOut kun je professioneel netwerken op Facebook. BranchOut creëert met een slimme online service een podium voor je professionele identiteit. Ze bieden een commerciële marktplaats voor vraag en aanbod van werkgelegenheid door de open functies bij werkgevers te koppelen aan Facebook en door Facebook gebruikers een veilige professioneel profiel te geven. En dat op een hele gebruikersvriendelijke manier!

Waarom BranchOut als er ook LinkedIN is?

De aard van de online service is compleet anders. LinkedIN is heel handig als online adresboek voor professionele contacten en de aansluiting van relevante “groups” netwerken die passen bij je eigen branche of interesses. Bij BranchOut staat het sociale aspect centraal. Actief je zakenvrienden aanbevelen, motiveren met passende penningen en anderen actief uitnodigen collega’s en zakenpartners een persoonlijke aanbeveling te geven. De meerwaarde zit echt in het sociale component en dat is precies waarom Facebook ook zo enorm groeit. Van sociaal platform voor gebruikers tot merk diensten “brand- services”en eigen “utilities” het Facebook platform is flexibel en toegankelijk. Of het nu tekst, foto’s of video’s zijn, in Facebook kan de persoonlijke en professionele gebruiker alle kanten op. De vele mogelijkheden maken het gebruik voor sommigen complex en dat schept weer een vraag voor de Facebook company cursus! Wil je eerst zelf een BranchOut profiel maken en testen of liever eerst een INCompany cursus?

Voor wie?

BranchOut is als professionele netwerkdienst op Facebook leuk om inzicht te krijgen in waar je vrienden werken, maar vooral interessant voor HR professionals, recruiters en professionals die aan hun reputatie willen werken en op zoek zijn naar een (andere) baan. Het aanbod is nu nog erg Amerikaans, maar het wachten zal niet lang meer duren. Wie wordt het eerste Nederlandse bedrijf? Start met het zoeken van je vrienden, nodig ze uit en bekijk het vacature aanbod.

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie