Crowdsourcing voor auteurs

Auteurs zoekt..
Wie droomt er niet van een eigen boek? Vaak blijft het bij een idee, een gedachte of een droom. Maar Irene heeft het uitgevoerd. Ze heeft de theorie van de Maya Kalender uitgewerkt en haar eigen – positieve – visie hierop gegeven. Irene heeft nu een bijzonder manuscript geschreven en zoekt nu nog een uitgever zodat er een boek kan worden gemaakt. Het boek is redelijk dik en intelligent geschreven en staat SchrijversMarkt – een website waar onontdekte auteurs door publiek ontdekt kunnen worden.

Over Swell
Het boek heet Swell en gaat over de welbekende Mayakalender en het, door sommigen, gevreesde einde der tijden. Gelukkig is Irene Helsloot een andere mening toegedaan; zij is ervan overtuigd dat aan het eind van de laatste tijdcyclus (in 2012) de mensheid in staat moet zijn in harmonie samen te leven. Uiteindelijk is haar boek een toegankelijke manier (een roman) om de theorie (in principe redelijk wiskundig) te duiden. Zij is een wetenschappelijk onderlegde vrouw, die gestuit is op iets wezenlijks en die dt op een toegankelijke wijze heeft verwoord in een roman. Heb jij ook interesse in dit verhaal? Volg deze link en lees vast de samenvatting en een deel van het manuscript.

Hoe werkt het?
Irene heeft 250 unieke supporters nodig om uitgegeven te kunnen worden via SchrijversMarkt. Zij is al aardig op streek, maar zij is er nog niet. Dus wil ik jou oproepen dit project te steunen! Voor de inleg van vijf euro kun je het manuscript supporten. Als het dan daadwerkelijk wordt uitgegeven, dan krijg je in ruil voor die vijf euro een exemplaar van het boek, met achterin ook nog de naamsvermelding van die eerste 250 supporters, die de uitgave hebben mogelijk gemaakt.

DOEN
Het verhaal laat mij al maanden niet meer los. Ik hoop op een snelle groei van enthousiaste supporters. Kijk op de site en steun Irene! En stuur deze blogpost door aan iedereen die je kent, die interesse zou kunnen hebben in dit boek, of van wie je vermoedt dat ze het gewoon leuk vinden om dit initiatief te steunen!

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie