De Digitale Dialoog

Met het boek De Digitale Dialoog wil ik mijn bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het marketingvak, de duurzame toepassing in sociaal maatschappelijke context en aan de economische waardecreatie voor bedrijven.

Het boek biedt de lezer in één overzicht de strategische context van de dialoog, de interactieve communicatie toepassingen en een zeven stappenplan voor de implementatie. Deze drie delen zijn van toepassing voor verschillende doelgroepen die met elkaar verbonden zijn door meer dan vijftig inspirerende vrouwelijke dialoogcases.

Met mijn passie voor digitale marketing en communicatie en een masters in de Marketing wilde ik na enkele jaren consultancy mijn eigen boek uitbrengen. Een boek waarin ik mijn visie op de ontwikkelingen kon schetsen binnen een kader. Klik op sneak preview om De Digitale Dialoog te verkennen.

Een strategisch kader dat bestuurders een onderbouwing geeft waarom voor vernieuwing te kiezen. Om strategische keuzes makkelijker te maken en managers te helpen in de waardecreatie van hun organisatie.

De Digitale Dialoog bestellen

De Digitale Dialoog kost € 24,95 en kunt u hier online bestellen. Bij een afname vanaf 50 exemplaren verzorg ik desgewenst een persoonlijke introductie en een interactieve presentatie voor uw organisatie.

Bestellingen worden binnen 2 werkdagen – met een factuur – verzonden.

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie