Dialoog Marketing

uw moderne marketingstrategie!”

Helaas is het volgen van een opleiding geen garantie voor actuele communicatie en marketingkennis. Met name de digitale ontwikkelingen maken het vakgebied een dynamisch werkveld. Actuele marketingcommunicatiekennis is dan ook lang niet overal en altijd aanwezig. Een gemiste kans voor klant, medewerker en organisatie. Als eBusinessBooster schreef ik over interactief communiceren als marketingstrategie boek over en help ik u graag aan een moderne strategie.

Onze dialoog

Uitgangspunt hiervoor bent u. Een heldere positionering begint bij begrijpen waar u staat en wat u wilt. Onze dialoog begint bij een kennismaking. Ik kan goed luisteren, analyseren, verwoorden èn verbindingen leggen. Als u anderen vraagt mij te omschrijven dan klinken de woorden: inspirerend, creatief, energiek, ondernemend en resultaatgericht. En dat in een marketingcontext waarbij klantbehoeftes centraal staan in de uitwerking van van ontvangergerichte communicatie en een relevante dialoogstrategie. Een klantgerichte benadering, storytelling en een heldere positionering levert u resultaten op in het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Dialoogmarketing zorgt voor:
• groei in omzet
• tevreden klanten
• gemotiveerde medewerkers
• een organisatie met een positief imago

In mijn klantgerichte benadering begeleid ik u en uw medewerkers in het realiseren van uw doelstellingen. Door samen te werken en soms individuele dialogen beweeg ik u en uw medewerkers in de gewenste richting. Resultaten behalen betekent doelen stellen en taken verdelen en voor het behalen van resultaten is mijn geheim: inzicht en ontwikkeling door inspiratie. Dialoogmarketing bied ik aan in drie stappen Boost |Build| Buy met consultancy, projectmanagement praktische trainingen en sneak preview het boek.

Contact?
Mail mij voor een kennismaking op eBusinessBooster of bel direct 06-50243993.

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie