Emily Chang over Digital Design 2.0

Emily Chang is een “award-winning strategic designer”en mede oprichter van Ideacodes.com, een web consultancy bedrijf in San Francisco gespecialiseerd in design en usability van next generation websites, social applications en networked communities. Ze behoort tot de top 50 van vrouwen die professionele erkenning krijgen voor hun inhoudelijke bijdragen en actieve kennisdeling binnen het vakgebied. Bekijk Emily Chang’s blog.

eHub
Emily richhte eHub en heeft inmiddels ruim 2900 blog berichten gepubliceerd. eHub bericht over webontwikkelingen, webapplicaties, services en sites met een focus op de innovatie van nieuwe generatie (web 2.0) en social software. Ze begon met eHub om overzicht te bieden, te documenteren, promoten, informeren en om de nieuwe innovaties te vieren! De blog heeft inmiddels een wereld wijd team van contributors die dagelijkse berichten over nieuwe web services en applicaties, bijdragen over functies en beoordelingen/reviews en interviews met de mensen en bedrijven die de technologie.

Persoonlijke blog
eHub is geintergreerd in de persoonlijke blog van Emily en is daarmee een mooi voorbeeld hoe je als professional jezelf kunt branden! Ze startte in 2005 de eerste web 2.0 directory en eHub is sinds de start zeer snel gegroeid in populariteit met rankings in de Pubsub’s top 100, Daypop top 40 en Digg meest gelinkte websites. Veel media online en offline schreven over eHub en Emily als oprichtster. Het succes is uitgegroeid omdat er ontzettend veel mensen over de wereld zijn die bijdragen leveren over nieuwe ontwikkelingen, reviews verzorgen en deel uitmaken van de next generation community zoals zij die heeft opgericht.

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie