Fashionsellout breidt uit

Ondernemers in de dop gezocht! Nieuwe carrierekansen in de mode!

Fashionsellout is een online fashionshop met samples die zijn gebruikt voor fotoshoots of modeshows. Met merken zoals River Island, H&M, vintage, DKNY, Matthew Williams, Filipe K maar dan voor een veel lagere prijs! Je vindt hier naast de leuke kleding, accessoires, schoenen- en tassen ook vintage artikelen. De founder van Fashionsellout.nl is op zoek naar stylistes en online fashionista’s om het succes van Fashionsellout.nl verder te laten groeien.

 

Samen groeien door zichtbaarheid

Partners in spe zijn vrouwen met passie voor mode, die ervaring willen opdoen met een online webshop, marketingcommunicatie professionals die mee willen groeien in het bedrijf. Tevens doe ik een oproep aan stylistes die hun eigen sample collectie duurzaam willen wegzetten via Fashiosellout.nl. Het rendement is aantrekkelijk omdat ervaren stylistes met gevoel voor trends en stijl fashion items verwerven tegen lage inkoopkosten. Fashionsellout.nl is een concept wat met veel potentie groot kan worden en daarom zoekt de founder partners om mee te groeien. In haar visie is delen vermenigvuldigen. Door samen aandacht, tijd creativiteit te benutten kan Fashiosellout.nl naar een hoger niveau groeien.

Flexibele Fashionista?

Welke partner is de beste match? Fashionsellout.nl is een online webshop, we zijn niet plaatsgebonden, we werken in heel Nederland samen aan de uitvoering en uitbreiding. Wel vragen je op gezette tijden naar Almere af te reizen om de resultaten en groeiplannen door te nemen. Je werkt vanuit huis en bent vrij om je eigen werktijden te bepalen. De nadruk ligt op zichtbaarheid met marketingcommunicatie en product publicatie, de inkoop en de verzending wordt centraal vanuit Almere verzorgd. Ben je creatief, hou je ervan om iets moois  creeren en wil je een goed concept naar een hoger level brengen dan zoeken wij jou!

 

Fashionsellout instapfee

Fashionsellou.nl is een platform waar je heel makkelijk in kan stappen, de start is gezet maar het is nog helemaal vrij voor nieuwe ideeen en een nieuwe aanpak. Mocht je willen instappen dan wordt er een bedrag van 1500,- euro gevraagd voor de kant en klare instap. Fashionsellout is een concept met veel potentie en een hele hoge winstmarge op de items. ( 50% tot 80% winst) Wil je gaan ondernemen, heb je ambitie maar zoek je een lage drempel? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe partner!

Contact:

Fashionsellout.nl | Founder Samira Assid | Mob + 31 631746004 | eMail fashionsellout@live.nl

 

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie