Communicatie

Creativiteit en technologie samen zorgen voor innovatie van dienstverlening. Interactieve Communicatie vormt daarbij een essentiele functie in de marketingcommunicatie van diensten, cultuurinnovatie binnen de eigen organisatie en kennisdeling rondom de snel veranderende digitale wereld. Communicatie is complex wanneer je naar de mix van verschillende kanalen kijkt maar eenvoudig wanneer je je richt op de kern: communicatie 360 graden.

Ik geef communicatieadvies aan:

1. Bedrijven die communicatie willen innoveren.
2. Bedrijven die communicatie rondom de klant willen digitaliseren.
3. Bedrijven die communicatievernieuwingen willen implementeren.

Samen met uw team werk ik samen aan de vernieuwing van communicatiestrategie. Inspiratie, visie en kennis vormen de gemeenschappelijke ingrediënten voor de uitwerking van de strategie met Communicatie 360 graden. Ik breng specifieke digitale kennis mee over interactieve communicatie, omnichannel contentmanagement en klantcontactmanagement. Voor de implementatie werk ik samen met een team van onafhankelijke Communicatie IT Consultants die productkennis en marktaanbod analyseren en zo de beste match weten te maken voor bedrijfsspecifieke behoeftes en technologie die tools levert voor digitale en interactieve communicatie 360 graden.

Wat levert het u op?

• Direct resultaat; een modern communicatieplan inclusief praktische uitvoering.
• Visievorming op de kansen voor en innovatie van uw communicatie werkveld.
• Strategisch inzicht in de moderne communicatiestrategie en de realisatie.
• U herkent uw sterke punten en weet welke u en uw team te ontwikkelen hebben.
• U heeft praktische handvatten om uw klantgerichte communicatiestrategie te verbeteren.
• Inzicht in Communicatie 360, in drie stappen met Communicatie naar Customer Centric Experiences.

Contact

Ik geef inspiratie en inzicht in de wereld van interactieve communicatie en werk mee aan de modernisering van uw communicatiestrategie middels een drie-stappen plan. Verken mijn visie op Communicatie 360 graden en neem contact op voor een kennismaking:

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie