INC Trainingen

IN Company trainingen

Omdat de wereld om ons heen in rap tempo verandert is het belangrijk dat organisaties zich digitaal organiseren. Door open te staan voor de digitale vernieuwingen kunnen organisaties hier dan ook de vruchten van plukken. Voor directies en managers heb ik een aantal trainingen ontwikkeld die handvatten geven om digitale beslissingen te kunnen nemen. Om grip te krijgen op de interactieve ontwikkelingen en de kansen van digitaal te benutten.

7 trainingen

1.Interactieve In-company trainingen voor directies, MT-leden en ervaren marketing en communicatie professionals over de nut en inzet van interactie communicatie in blogs, social media en Twitter.
2. De Digitale Dialoog geeft een maatwerk training gericht op vijf processen: bewustwording, inhoudelijke visie- en merkontwikkeling, verankering van beleid in het alledaagse werk, professionalisering en de impact van de dialoog.
3. Facebook CRAVE the showcase: een inspirerend voorbeeld voor bedrijfspromotie en netwerken
4. LinkedIn Audit personal branding: wie ben je, hoe kom je over en waar wil je naar toe? Jouw verhaal om zelf met passie te vertellen
5. LinkedIn Audit corporate branding: heb je al een company profile, hoe komt het over en hoe wil je dat het er uit ziet?
6. Facebook Personal account: zet jezelf op de kaart van social media en krijg een eigen en passend profiel
7. Facebook Company account; start inbound marketing programma met Facebook

Neem contact op om je behoeften en wensen te delen dan kunnen we samen beoordelen hoe we er een project van kunnen maken

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie