Kerstgeschenken 2010 – update voor 1%?

In mijn vorige artikel schreef ik over de maatwerk mogelijkheden die Mrs Scrooge biedt aan medewerkers en ZZP die dit jaar weer massaal uitkijken naar hun kerstgeschenk. Ik heb verschillende reacties gehad van ondernemers die de service ook zijn gaan inzetten voor hun eigen medewerkers om zo weer eens op een andere manier hun medewerkers te verrassen met een leuk kerstgeschenk. In de doelgroep van  zelfstandige professionals is er het ZZP kerstpakket gemaakt en voor actieve Twitteraars is er zelfs het Twerstpakket, het kerstpakket voor Twitteraars. Ik vroeg jullie welk kerstgeschenk zou jij wensen, dat was wellicht iets te persoonlijk want er kwamen weinig reacties op binnen. Maar ik heb wel een wens, wil je weten welke?

1% Wens

Zelf heb ik wel een kerstwens. Ik wens dat de armoede in de wereld minder wordt en daarom ben ik verbonden met het werk van de 1% club. Vorig jaar vroeg ik je tijdens de 24-uurs actie om lid te worden. Om mee te werken aan donaties voor kleine, vaak tastbare projecten die veel vooral Nederlandse vrijwilligers uitvoeren in ontwikkelingslanden. Dit jaar vraag ik je om mee te doen. Wil jij dit jaar nog een unieke bijdrage leveren aan kleinschalige projecten en een persoonlijk goede doel? Een mooier kerstgeschenk kan ik mij niet wensen! Dankzij de fantastische werkzaamheden van de 1%club.nl – het sociale sharing platform – zijn wij nu allemaal empowered om persoonlijk het verschil te maken.

Wat is jou kerstgeschenk in 2010?

Jouw inzet kan op verschillende manieren. Maak wat tijd vrij en zet je in:

1. Tijd: activeer je netwerk door ze kennis te laten maken met de 1procentclub.nl en begroet ze als nieuw lid door ze in te laten schrijven.

2. Doneer: kies zelf een project waar je als professional of als bedrijf aan wilt doneren. Nodig je netwerk uit een financiële bijdrage te leveren.

3. Project: schrijf een nieuw project in op het 1procent sociale sharing platform.

4. Koop vast een Sinterklaas- of kerstcadeau in de www.lotusliving.eu/webshop, 25% van de omzet wordt rechtstreeks in het project gestort. Of bezoek Lotus Living aanstaande zondag in Amsterdam tijdens het Elements Lifestyle Event en koop het speciale 1%club donatie cadeau.

5. Help mij namens De Innovatiemakelaar om het digitale netwerkproject voor jongeren vol te storten door middel van een directe financiële donatie. Kijk op  http://www.1procentclub.nl/projects/mideastyouth

De 24-uurs actie van de 1%club levert een directe bijdrage aan de millennium doelstellingen van de VN en is een krachtige social sharing initiatief!

Doe je mee?

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie