Projectmanagement opdrachten

Het online aggregeren van data is natuurlijk al heel lang mogelijk. De uitdaging zit hem in het creeren van waarde. Deze widget – als voorbeeld van online tools ontwikkelen en toepassen – levert waarde voor zelfstandigen die actief zijn in projectmanagement. Omdat bijna alle zelfstandige werknemers projectmatig is dit dus een internet tool die heel handig is voor de doelgroep.


Widget
Waarom een widget? In deze dienstverlening is er voor gekozen om alle vacatures voor projectmanagement te laten samenkomen op de website ikdoeprojecten.nl Vanuit deze website kun je de vacatures meenemen naar je eigen website zodat jezelf ook altijd de recente vacatures aan je netwerk kunt presenteren. Deze manier van content delen wordt ook veel toegepast met websites die specifieke contentvormen aanbieden zoals Flickr voro foto’s publiceren en delen, Youtube, voor video’s publiceren en delenSlideshare voor het presenteren en delen van presentaties, Issue voor het publiceren en delen van magazines en brochures en Animoto bijvoorbeeld voor het creëren en publiceren van video en foto presentaties.

Inbound RSS
Kan het nog beter? Natuurlijk. Je kunt ook zelf vacatures automatisch laten binnenkomen in je eigen website. Met RSS feeds ontvang je van bureaus, bemiddelingsites en op bedrijfsnaam indien mogelijk real time en automatisch updates. Maak zo’n site in Google of Netvibes bijvoorbeeld.

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie