Ook voorbereidingen treffen op 1%?

Anna

Vorig jaar ontmoette ik Anna in Amsterdam. Alle twee behoren we tot de categorie bevlogen connectors. Weet jij hoe dat gaat met connectors? Altijd druk, via via, wij moesten elkaar spreken. Het was bij La Place op Sloterdijk, – inmiddels is dezelfde locatie een Starbucks geworden :-)  – en het was meteen raak!

1%

Anna vertelde me over haar project de 1%club en ik was verkocht. Voor het eerst deed ik vrijwillig mee met de activiteiten van de 1%club. Ik heb voor mijn bedrijven passende projecten gekozen en ben tijdens de 24 uurs actie in beweging gekomen om zelf een actieve bijdrage te leveren aan de millenniumdoenstellingen. Op donderdag 9 december 15.00 uur start de actie en eindigt op 10 december 15.00 uur. Bekijk nu de site of plan he tin voor komende week. Ik vraag je nu vast vooraf om een digitale foto van jezelf mee te nemen en een kwartiertje van je tijd op maandag te reserveren!

Persoonlijk
Wat maakt het werk van 1%club voor verschil? Bij overstromingen, aardbevingen en andere natuurrampen is er altijd veel zichtbaar leed in de wereld. De media besteed er aandacht aan om vervolgens met wervingscampagnes miljoenen bijeen te brengen. Helaas zien we daar maar weinig van terug, neem Haïtie als voorbeeld. Wil je weten waar jouw donatie echt terecht komt? Sluit je als bedrijf of ZZP-er aan bij de 1% club en lever je eigen unieke bijdrage door jouw persoonlijke inzet aan een of meerdere kleinschalige – maar tastbare – projecten!

Jouw 1%

Dankzij de fantastische werkzaamheden van de 1procentclub.nl heeft Nederland hét sociale sharing platform dat jou en mij empowered om persoonlijk het verschil te maken. Wat kun jij doen?  Jouw inzet kan op verschillende manieren. Maak wat tijd vrij en zet je in:

  1. Tijd: activeer je netwerk door ze kennis te laten maken met de 1%club en begroet ze als nieuw lid door ze in te laten schrijven.
  2. Doneer: kies zelf een project waar je als professional of als bedrijf aan wilt doneren. Nodig je netwerk uit een financiële bijdrage te leveren.
  3. Project: schrijf een nieuw project in op het 1procent sociale sharing platform.
  4. Koop vast een Sinterklaas of kerstcadeau in de www.lotusliving.nl, 25% van de omzet wordt rechtstreeks in het project gestort. Of bezoek Lotus Living aanstaande zondag in Amsterdam tijdens het Elements Lifestyle Event en koop het speciale klamboe donatie cadeau.
  5. Help mij met het project om kinderen online te krijgen door middel van een directe financiële donatie. Bekijk hier mijn donatie project

De 24-uurs actie van de 1%club levert een directe bijdrage aan de millennium doelstellingen van de VN en is een krachtige social sharing initiatief! Ik heb tijdens de 1 procent dag een video laten maken waarin ik vertel waarom ik mee doen. Ik hoop dat ik je hiermee overtuigd heb om ook zelf mee te doen!

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie