Private Speaking

Athalie Stegeman

Spreken

De wereld van Internet is prachtig. Met passie en plezier vertel ik graag over de internet trends, ontwikkelingen, kansen en toepassingen, maar nog veel liever maak ik het echt relevant voor jou. Met Private Speaking richt ik mij op presentaties binnen bedrijven. Met voorbeelden die zijn afgestemd op jouw publiek zodat er een dialoog tot stand komt met de betrokkenen.

Of je nu een kick-off voor een belangrijke gebeurtenis organiseert of zit voor een brainstormsessie, ik help je met de start van de interactie binnen de organisatie. Toehoorders prijzen mijn kennis en enthousiasme en ik weet visies op de toekomst te combineren met relevante toepassingen voor jouw bedrijf zodat bij iedereen het inzicht ontstaat. Ik werk meestal met twee groepen toehoorders:

– Leiders die het potentieel zien van het gebruik van digitale technologieën, maar niet weten hoe te beginnen. Ze zijn bang de controle te verliezen en willen begrijpen hoe deze strategieën hun organisaties kunnen helpen.
– Leiders die op zoek zijn naar mogelijkheden om hun organisatie naar het volgende niveau te brengen door te leren over industriële trends en best practices, evenals hoe voor te bereiden op de toekomst.

Presentatie onderwerpen

Er wordt altijd gewerkt met een maatwerk presentatie afgestemd op de doelstelling en dialoog met de toehoorders. Een van de onderstaande thema’s kunnen worden gecombineerd en aangepast aan jouw evenementen om aan de behoeften te kunnen voldoen:

– Het creëren van een coherente sociale strategie
– De toekomst van sociale netwerken binnen de organisatie
– Executive Buy-in voor je sociale strategie
– Ontwerp je content voor betrokkenheid van klanten en medewerkers
– De Digitale Dialoog; de kracht van Word Of Mouth
– De klant van de toekomst
– NPS; het ontwikkelen en investeren in een Social CRM-strategie
– Heroverweging van innovatie in uw Enterprise Strategy
– Ambasadeurs; het zijn de mensen die het doen! Het ontwerpen van een sociale ervaring
– Financiering van de Enterprise Strategy

Op Slideshare staan enkele van mijn presentaties, de maatwerk presentaties zijn alleen opgenomen voor die bedrijven die hier toestemming voor hebben gegeven.

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie