Slimmer = leuker = succes?

Heb jij plezier in je werk? Doe je de dingen die bij je passen en heb je het gevoel dat je richting kunt geven aan je professionele groei en een duurzame bijdrage kunt leveren aan de organisatie waar je werkt?

Bewustwording
De kans is groot dat je hier geen volmondig ja op kunt geven. Logisch, want bijna niemand is helemaal tevreden. het begint bij bewustwording. Bij het kunnen benoemen van behoeftes en randvoorwaarden, de uitgangspunten en aspecten voor ontwikkeling zoals dit is opgenomen in het overzicht van slimmerwerken. Het maakt niet uit waar je zit en wat je doet, je vormt als medewerker en ondernemer een geheel met de organisatie waar je werkt. Omdat mensen samen voor de cultuur, de ontwikkelrichting en de groeistrategie zorgen is het belangrijk om ook samen tijd te investeren in de aspecten van persoonlijke plezier.

Tijd
Met tijd alleen kom je er helaas niet. Het is namelijk best moeilijk om onder woorden te brengen wat je graag zou willen. Vaak begint het bij een gevoel en dat laat zich niet eenvoudig “verbaliseren.” Het kan ook gevoelens van kwetsbaarheid en onzekerheid bij je los maken omdat het gaat over jouw eigen onbewuste verlangens die zich naar een prominente groeidoelstelling proberen te bewegen. Tijd + lef is het recept, durf je behoeftes te benoemen want alleen dan kun je ook een ontwikkeling starten naar die leuke activiteiten. Want als je je eigen talenten kunt inzetten maakt dat je werk leuker en ben je zowel individueel als collectief succesvoller in het ontwikkelen van duurzaam succes!

Kennismaken?
Het kan heel verfrissend zijn om met mij als zelfstandig professional kennis te maken om te analyseren welke behoeftes er spelen. Ik weet doorgaans goed door te vragen en herken sterke en minder sterke kanten. Ik weet goed onder woorden te brengen welke behoeftes er prominent en latent aanwezig zijn. Durft u de uitdaging aan? Dan nodig ik u uit om een afspraak te maken!

 

De plaat slimmerwerken is ontwikkeld in een samenwerking van het ministerie van Economische Zaken, Syntens en het NCSI – Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie.

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie