Social Snaphot? Picture Party @1% club

Onlangs schreef ik over de 1% club en wat jij hier voor zou kunnen doen. Zelf ga ik een Picture Party houden voor social snaphot  lovers…….

Make social happen

Zelf heb ik nagedacht en overleg gehad met het 24-uurs team van de 1%club. Ik heb de Social Snaphot actie bedacht. De Social Snapshot is een Picture Party waarbij iedereen zijn social Media profielen een boost, een update en een nieuw gezicht kan geven door een nieuwe foto van jezelf te laten maken. De kosten zijn € 10,- voor wie alleen online zijn foto wil gebruiken – lage resolute – en voor € 20,- krijg je dezelfde foto rechtenvrij en kun je deze ook in gedrukte media gebruiken.

Gezocht:
Graag wil ik je vragen mij te helpen om 24 fotografen te vinden die elk 1 uurtje willen fotograferen bij Seats 2 Meet in Utrecht. Ik zoek 1 fotograaf die zijn zijn spullen voor 1 dag wil uitlenen om een kleine fotostudio te realiseren bij S2M zodat alle andere fotografen alleen een camera hoeven mee te nemen.

De volgende fotografen doen al mee:

  1. Suzanne Paap van Suzanne Paap Fotografie
  2. Casper Stokman @casperstoman
  3. Cristina Stoian van CrissPix
  4. Wie volgen ..
  5. ?

Social Snaphot lovers… iedereen op de foto voor het goede doel; kom langs en laat je fotograferen! Plan 16 of 17 december in je agenda, neem je lach en wat cash mee en draag zo bij aan de 24-uurs actie van de 1% club!

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie