Starting a love affair..

Love is in the cloud
Zonder klanten heb je als bedrijf geen bestaansrecht. Blije klanten praten positief en ontevreden klanten praten negatief. Hoe kun je als bedrijf nu op een eenvoudige manier deze conversaties volgen, met klanten in dialoog gaan en aan en een liefdesrelatie starten?

Customer cloud services
Het beste wat je kunt doen is ervoor zorgen dat de conversaties zichtbaar worden zodat je ook in gesprek kunt gaan met klanten. Klanten willen in dialoog anders zouden ze er namelijk niet over praten. Tevreden klanten geven een positieve bijdrage aan NPS – Net Promotor Score – en dat is precies de aanbeveling, de persoonlijke aanbeveling van klanten onderling die je als bedrijf wilt hebben. Er zijn veel slimme online services waar de behoefte aan klant tevredenheid centraal staat. Het business model is eenvoudig, op basis van een abonnement ontvang je user ID en pw accountgegevens voor je bedrijf. Als onderneming kun je direct aan de slag om de cloudservice in te regelen naar eigen behoefte en gewenste functionaliteit. Zo kan ieder bedrijf dus binnen een kwartier opstarten met het inzichtelijk maken van klanttevredenheid en het verbeteren van service waardoor klanten net promotors worden.

Get Satisfaction $19 per maand

Cloud & HNW
Meestal is een nieuwe internetdienst, zoals klant tevredenheid opstarten en verbeteren niet de moeite, maar vraagt het inpassen van de activiteit des te meer aandacht. Het organiseren van zo’n nieuwe activiteit past vaak niet thuis binnen bestaande taken en verantwoordelijkheden. De nieuwe informatie wordt ontvangen, verwerkt en leidt tot vervolgtaken zoals reageren, de digitale dialoog aangaan, en het doorspelen van nieuw verkregen inzicht in klantbehoeften en -wensen voor de organisatie. Het is dan ook raadzaam om een team met medewerkers samen toegang te geven tot deze cloudservice en heb vervolgens samen te laten werken om klanttevredenheid goed in de organisatie te laten invoeren.

MKB?
Cloudservices zijn ideale diensten die een MKB-er kan uitbesteden. Op basis van behoeften en wensen zijn er eenvoudig afspraken te maken met zelfstandige professionals die op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis afgesproken taken uitvoeren. Meer weten? Neem contact met mij op: 06-50243993 om je wensen te bespreken, dan kijken we samen hoe de uitvoering georganiseerd kan worden.

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie