VMC Landelijke bijeenkomsten 2012

In het hippe Club Air vond op 25 januari 2012 de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van VMC plaats.  Tijdens dit evenement presenteerde vijf leden over hun ondernemerschap. Ik deelde mijn verhaal over de kansen die ik zie in de wereld, hoe digitale vernieuwingen ruimte geven aan anders leven en werken. Maar ook mijn persoonlijke passie voor mensen, iedereen is anders, telkens weten mensen mij weer te verrassen met zienswijzen,  inzichten en hoe zij emotionele ervaringen een plekje gegeven hebben. In de professionele context heb je mensen nodig die open staan voor de wereld om ons heen, waar veranderingen kansen geven en waar je tijd wilt investeren om al het moois en nuttigs te verkennen en toe te passen. Ik schreef De Digitale Dialoog om mensen te inspireren. Er staan vele kansen in benoemd, om inzicht te geven hoe je bijvoorbeeld op afdelingsniveau kunt inzetten. Hoe online dialogen de wereld waarin je werkt positief kan beïnvloeden. Ik geef hier lezingen over en interactieve, creatieve sessies.

Zie hier enkele foto’s van de avond, met dank aan fotograaf Cristina Stoain van Crisspix. De avond kreeg een extra feestelijke touch door de sponsoring van I-did – Slow Fashion. Het groene kledingmerk dat bekend staat om haar (h)eerlijke jurkjes die op ludieke wijze via social media landelijke bekendheid kregen.

Save the date 13-09-2012

Op 13 september organiseert VMC de vakmiddag, reikt zij haar 2e VMC talentaward uit en ziet de V-Style – de eerste vakglossy van Nederland – haar eerste jubileumuitgave. Hou de website in de gaten en schrijf je tijdig is want vol = vol!

 

Ook My Photobooth was aanwezig en maakte van het Nieuwjaarsevenement deze leuke foto reportage!

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie