Wel eens van FWA gehoord?

In het aanbod van online communicatievormen, marketing modellen, vormgeving, artistieke uitingen in tekst, beeld, video en fotografie was het mij nog niet eerder opgevallen. Het komt allemaal door de aandacht voor awards waarmee ik momenteel een kennissprong maak! 

FWA is de erkenning voor beste website. Er is een prijs voor de beste website van de dag, maand en jaar en er is de PCA – the People’s Choice Award. Het is een digitale award die als onderscheiding gegeven wordt aan innovatieve en inspirerende websites.  Alles over de Favourite Website Award vind je op de website. De site is een bron van inspiratie en je kunt zoeken op tal van categorien om het efficent en relevant te maken. Wie als bedrijf of bureau een dergelijke onderscheiding krijgt verzekerd zichzelf van veel bezoek en mogelijk een gewenste conversie in commerce of contact en mogelijk een contract!

In Nederland zijn al heel wat websites bekroond met een FWA:

www.fortheloveofgod.nl

www.harley-davidson-actions.com

 

 

Wist je dat er zelfs een Nederlander in de jury zit? Bert Hagendoorn. Frankwatching interviewde Bert in januari naar aanleiding van de website van het jaar verkezing. 

Heb jij nog aanvullingen op deze inroductie? Geef je reactie, ik kijk er naar uit!

Copyright: Athalie Stegeman | Ontwerp: DPid Ontwerp | Website: Piri Piri Marketing & Communicatie